Nezařazené

Infotherma 2016

By 28. 1. 201622 listopadu, 2017No Comments

Infotherma 2016

a je to zase za námi.

Ve dnech 18 – 21.1.2016 proběhla tradiční výstava Infotherma v Ostravě – veletrh specializovaný na topení, zateplovací systémy a vše co s těmito tématy byť jen vzdáleně souvisí.

Je patrné nejen z této akce, že “krize” je pryč a staví se opět ve velkém. Lidé se zajímají o vše a ta neuvěřitelně široká nabídka je každý rok s více a více produkty méně a méně přehledná.

Na stánku De.Mann byly opět k vidění a diskuzi již tradiční sádrové omítky a betonové podlahy – produkty, které mají v naší firmě dlouhou tradici a mezi zákazníky své jméno. Nově přibylo specifické vytápění HEATFLOW – produkt, který se v naší nabídce objevil relativně nedávno a jen nesměle si hledá cestu ke svým spokojeným uživatelům. Přeci jen je to novinka (byť je na trhu už 10 let), navíc s tak specifickými vlasnostmi, že se člověku až nechce věřit v tak jednoduchý a efektivní produkt s pozitivním dopadem na peněženku, komfort, zdraví . . .

A to je naše výzva!

Během letošního roku Vám přineseme mnoho informací o specifických vlastnostech HEATFLOW, možnostech využití v praxi, modelové příklady i čísla z reálných instalací. Otevřeme pro Vás diskuzní blog na téma vytápění a hlavně dveře do našeho nového showroomu, kde si budete moci osahat HEATFLOW v praxi.

Investujete-li do Vaší stavby těch pár chvil sbíráním relevantních informací a budováním vlastního názoru, věřte, že Vaše další stavba bude mít právě tento typ vytápění jako hlavní otopný systém.

Stavte svůj dům s radostí a mějte otevřenou hlavu!

Váš tým De.Mann.

Leave a Reply

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací.

Abyste mohli co možná nejpohodlněji používat tyto stránky, je zapotřebí souhlasit s používáním cookies.

Zavřít