Nezařazené

Nebojte se sádrové omítky

By 29. 3. 201622 listopadu, 2017No Comments

Nebojte se sádrové omítky

není jedinný důvod 🙂

O většině kladů i záporů se píše v tomto článku.

Jedinnou obecnou věcí, kterou bych ještě dodal, je větší apel na cenu.
CENA – magické slovo, které je zaklínadlem dnešní doby. Veškeré dění na planetě se dá vyčíslit penězi (to jestli to je, nebo není dobře nechme v tomto příspěvku stranou.)
Zůstaňme ale u pojmu cena sádrové omítky, nebo ještě lépe u pojmu cena stavebních prací obecně.

Mnoho lidí se velmi krátkozrace dívá na pořízení libovolného stavebního úseku jako na pořízení uzavřené jednotky. Uvedu příklad z omítací branže:

Petr: “dnes jsem si plácnul s šikovnýma klukama co umí na stavbě nač šáhnou. Nabídli mi vápenocementovou omítku za 200,- Kč za metr!”  No, úžasná cena, opravdu.
Ale . . .

Běžný rodinný domek o podlahové ploše 150 m2 má cca. 500 m2 omítek. A jsme u prvního Ale . . .
Jste si skutečně jistí, že Vám dodavatel vyúčtuje skutečně provedené metry?
U nás tu jistotu máte – při předání stavby s Vámi bez problémů stavbu s Vaší asistencí znovu přeměříme skutečně provedené metry.

Další otázkou by mělo být: “co vše je obsaženo v ceně?
Férová nabídka by měla být vždy jasně srozumitelná a měla by obsahovat všechny položky, aby Vás nepřekvapily dodatečné položky o kterých jste neměli ani tušení.
Férovou nabídku Vám vypracujeme zdarma zde.

A co “řešení detailů”-  jaké použijete rohové profily, jaké zvolíte APU lišty, osadíte je tak, aby bylo vše funkční a pohledově estetické?

Zásadní otázkou je také: “jak dlouho bude omítání trvat?” protože čas jsou peníze a platí to pro všechny bez vyjímky.

Zdaleka ne poslední otázkou je: “jakou si kupuji kvalitu prováděných omítek?” no schválně, jakou ? 🙂

Stále se ale soustředíme na nejvýhodnější pořízení stavební jednotky. A jestli bych Vám mohl něco poradit, zkuste se zamyslet nad nejvýhodnějším pořízením STAVEBNÍHO CELKU – STAVBY.

Je obrovský rozdíl mezi nákupem vyzdění hrubé stavby od kamaráda a následném omítání nerovných stěn, které navíc nemusí být v úhlu (např. u kuchyně nebo u obložkových dveří to může být docela slušný časový i finanční problém). Kdeže pak jsou ty slíbené 2 stovky za metr, když se na stěnu hází 3 centimetry omítky, trvá to měsíc a následné práce a vybavení už tak “levně” pořídit kvůli vzniklým komlikacím nelze. . .

V momentě, kdy máte přesné zdění a omítky od profesionála, jde práce rychle, bez víceprací, nadspotřeby a s výsledkem, na který se budete chtít koukat po léta Vašeho bydlení ve vytouženém domě.

A my sádrové omítky umíme!

Kontaktujte nás!

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tímto souhlasíte. Více informací.

Abyste mohli co možná nejpohodlněji používat tyto stránky, je zapotřebí souhlasit s používáním cookies.

Zavřít